Buitenhaarden

Buiten haarden

Een haard zonder fijnstof en C02 neutraal

Geen vrijkomende schadelijke stoffen

Geniet van de gezelligheid van een outdoor gashaard in je tuin of op je balkon. De weerbestendige buiten- of tuinhaarden van Xaralyn bieden de gezelligheid van een houtbrander maar dan zonder alle nadelen. 

De buitenhaarden van Xaralyn zijn buitengewoon sfeervol en veilig. De ingebouwde gasbranders zijn eenvoudig in gebruik en veroorzaken geen overlast. Alle haarden voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en behoeven weinig tot geen onderhoud. 

Tuinhaarden en buitenhaarden zijn de perfecte aanvulling op jouw buitenruimte, of het nu gaat om een terras, tuin of balkon. Deze haarden creëren een warme en gastvrije ambiance, waardoor je kunt genieten van de gezelligheid van een knisperend haardvuur terwijl je buiten bent. De Xaralyn buitenhaarden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen om aan uw smaak en behoeften te voldoen. Ze bieden niet alleen warmte op koudere avonden, maar fungeren ook als een aantrekkelijk middelpunt en creëren een uitnodigende sfeer voor in de buitenlucht. 

Met een tuinhaard of buitenhaard kun je het hele jaar door van jouw buitenruimte genieten, terwijl je een warme en gezellige omgeving creëert voor vrienden en familie. Geen onderhoud nodig, makkelijk in gebruik, geen overlast, kortom de meest ideale terrashaard of tuinhaard die je je kunt wensen!   

Xaralyn Buiten haard op gas

Kies jouw gewenste buitenhaard

Stappenplan
Kies jouw favoriete 
buitenhaard
Plaats in 
winkelmandje

Al onze buitenhaarden

Maak je keuze

Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Waarom kiezen voor Xaralyn

Onze speerpunten
 Xaralyn Veiligheid en kwaliteit icoon

Veiligheid en 
kwaliteit staan 
voorop
 Xaralyn Vlam icoon

Energiezuinige sfeerhaarden en realistische vlammen
 Xaralyn Bezorging icoon

Snelle bezorging 
en uit voorraad leverbaar
 Xaralyn Maatwerk  oplossingen icoon

Maatwerk 
oplossingen bespreekbaar
 Xaralyn klantenservice icoon

Uitstekende klantenservice voor 
al je vragen

Veelgestelde vragen buiten- of tuinhaarden

Bekijk ze hieronder

Nee! Er komt nauwelijks fijnstof vrij, echter bij de verbranding wordt zuurstof aan de omgeving onttrokken waardoor gebruik in afgesloten ruimtes niet is toegestaan.

Een Xaralyn buitenhaard is uitsluitend bestemd voor gebruik in combinatie met propaan- of butaangas.

Kan ik jullie buitenhaard zo buiten laten staan?

Alle modellen zijn gemaakt uit weerbestendig materiaal en kan het gehele jaar buiten blijven staan. Wij raden u echter aan om de meegeleverde beschermhoes te gebruiken.

Wij voorzien je graag van persoonlijk advies

Stel je vraag aan onze experts

Stap binnen in onze showroom of bij onze dealers en ontdek de warmte en gezelligheid die jouw huis compleet zal transformeren. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment en vind de perfecte haard voor jouw droominterieur!

 CONTACT OPNEMEN

Xaralyn medewerker

Onze haarden dealers

Bekijk onze verkooppunten

Test onze bio ethanol haard gratis* 30 dagen uit

Wij overtuigen je graag van ons Fire System!