Open haarden

Open haarden

Modern of klassiek, voor ieder wat wils

Stel je eigen open haard samen!

Van open haard naar centrale verwarming, naar een Xaralyn sfeerhaard. Een Xaralyn sfeerhaard is zuinig in verbruik, schoon, milieuvriendelijk en overal te plaatsen. 

Xaralyn open haarden zijn in de meeste gevallen te combineren met verschillende elektrische of bio-ethanol inbouwhaarden. Je kiest allereerst een haard, vervolgens bepaal je het materiaal of de kleur. Je personaliseert deze haard verder door een keuze te maken uit de verschillende elektrische of bio-ethanol inbouwhaarden. Voor sommige schouwen zijn er op deze manier meer dan 40 combinaties mogelijk.

Natuurstenen open haard
Uniek zijn met name onze natuurstenen open haarden. Elke natuurstenen schouw wordt met de hand afgewerkt en heeft een unieke look. Het eindresultaat is een unieke open haard met een vintage look.

Op een houten basis plakken we een laag natuursteen, fossil stone, welke vervolgens gevlakt wordt. Het eindresultaat is een volledig natuurstenen open haard met een betrekkelijk laag gewicht. Door het gewicht op deze manier laag te houden is de haard veel makkelijker te verplaatsen en wordt het veel meer een meubelstuk.

Gemonteerd afgeleverd!
De open haard wordt altijd volledig gemonteerd bij je afgeleverd, een rookkanaal of schoorsteen is niet nodig, je hoeft enkel nog maar een geschikte plaats in jouw huis te zoeken!

Xaralyn Open haard

Stel je eigen open haard samen

Stappenplan
Kies jouw gewenste 
model open haard 
Kies het type 
sfeerhaard
Plaats in 
winkelmandje

Al onze open haarden

Maak je keuze

Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Waarom kiezen voor Xaralyn

Onze speerpunten
 Xaralyn Veiligheid en kwaliteit icoon

Veiligheid en 
kwaliteit staan 
voorop
 Xaralyn Vlam icoon

Energiezuinige sfeerhaarden en realistische vlammen
 Xaralyn Bezorging icoon

Snelle bezorging 
en uit voorraad leverbaar
 Xaralyn Maatwerk  oplossingen icoon

Maatwerk 
oplossingen bespreekbaar
 Xaralyn klantenservice icoon

Uitstekende klantenservice voor 
al je vragen

Veelgestelde vragen over de schouwen

Bekijk ze hieronder

Een schouw van Xaralyn wordt in één geheel geleverd. De bijpassende inzethaard ontvang je in een aparte verpakking en kun je gemakkelijk monteren. Wandhaarden kun je met behulp van de handleiding aan de wand monteren. Net als de schouwen, hebben wandhaarden en vrijstaande modellen geen verdere montage nodig. 

Productie van deze schouwen begint met een frame van hout. Op dit houten frame worden verschillende stenen in een laag geplakt waarna de schouw zijn vorm krijgt. Op deze manier krijgen we een echte natuurstenen schouw met alle voordelen van echt natuursteen, echter met veel minder materiaal en veel minder kilo's.

De stenen kunnen vrij ruw gelaten worden; ongepolijst. De stenen kunnen ook mooi glad (mat-glimmend) gepolijst worden; gepolijst

Alle schouwen worden met de hand van natuursteen gemaakt. Elk exemplaar is volkomen uniek met natuurlijke onvolkomenheden. Deze natuurstenen schouwen hebben een vintage, doorleefd uiterlijk. 

Hoe wordt een Xaralyn schouw geleverd?

De schouwen van Xaralyn worden in één geheel geleverd. De bijpassende inzethaard ontvang je in een aparte verpakking.

Wij voorzien je graag van persoonlijk advies

Stel je vraag aan onze experts

Stap binnen in onze showroom of bij onze dealers en ontdek de warmte en gezelligheid die jouw huis compleet zal transformeren. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment en vind de perfecte haard voor jouw droominterieur!

 CONTACT OPNEMEN

Xaralyn medewerker

Onze haarden dealers

Ontdek onze verkooppunten

Test onze bio ethanol haard gratis* 30 dagen uit

Wij overtuigen je graag van ons Fire System!