Gezien op TV

Xaralyn Fire Systems


Sfeerhaarden op TV

Wie droomt er niet van een mooie haard in huis?

Zie je ergens een haard op TV dan is het waarschijnlijk een Xaralyn haard. Xaralyn is Nederlands bekendste sfeerhaarden merk. We zijn vaste sponsor van SBS6 programma's als de Grote Huisverbouwing en de Grote Tuinverbouwing. Hiernaast zie je ons ook voorbijkomen op RTL4 in o.a. VT Wonen, Eigen Huis en Tuin en Kopen zonder Kijken.

Wij zijn ervan overtuigd dat een haard zonder rookkanaal, een haard die dus geen schadelijke stoffen uitstoot, de haard voor de toekomst is. Met een sfeerhaard verwarm je prima een enkele kamer of je gebruikt deze als bijverwarming in combinatie met (vloer)verwarming. Toen Tesla in 2003 bedacht dat een elektrische auto de toekomst zou zijn, werden ze door de grote automerken ook niet serieus genomen.

In alle woonprogramma's laten we zien hoe eenvoudig je een haard kunt toepassen. Omdat er geen rekening hoeft gehouden te worden met een schoorsteen kan bijna elk ontwerp op elke plaats. Dit soort haarden bieden veel meer mogelijkheden dan een traditionele houthaard of gashaard.

Uiteindelijk staat een haard voor gezelligheid en huislijkheid. Een haard staat bij veel consumenten dan ook hoog op hun verlanglijst. Onterecht denken ze dat een haard een onhaalbare droom is. Wij laten zien dat dromen niet langer hoeft! Er is een sfeerhaard voor elk budget!

Volg de uitzendingen van de Grote Huisverbouwing en de Grote Tuinverbouwing of beter, bestel vandaag nog jouw sfeerhaard en geniet morgen van de haard van de toekomst!

Zie bijvoorbeeld eens de volgende fragmenten:

Umbria wandhaard 
Ambiance haard 
Silo haard 

Zo eenvoudig bouw je een open haard in
Xaralyn Fire Systems