Tafelhaarden

Tafelhaarden

De eye catcher sfeerhaard op tafel

Geen vrijkomende schadelijke stoffen

Wil je genieten van een warm en gezellig vuur in je woonkamer zonder gedoe met houtblokken en rook? Dan zijn de bio-ethanol tafelhaarden van Xaralyn de perfecte oplossing voor jou. Met hun stijlvolle ontwerp en gebruiksgemak zijn deze tafelhaarden een geweldige aanvulling op elk interieur. 

Bio-ethanol tafelhaarden bieden een milieuvriendelijke en praktische manier om een sfeervol vuur in huis te creëren. In tegenstelling tot traditionele haarden hebben ze geen schoorsteen nodig en produceren ze geen rook of schadelijke gassen. In plaats daarvan werken ze op basis van bio-ethanol, een duurzame brandstof die wordt geproduceerd uit plantaardige materialen. Hierdoor kun je genieten van een gezellig vuur zonder de nadelen van een traditionele open haard.

Een van de belangrijkste voordelen van de Xaralyn bio-ethanol tafelhaarden is het gemak in gebruik. Ze zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak, waardoor je binnen enkele minuten een sfeervol vuur kunt creëren. Het enige wat je nodig hebt is bio-ethanol en een aansteker. Hiernaast bieden de Xaralyn tafelhaarden ook een veilige vuurervaring. Ze zijn uitgerust met een brander, die is voorzien van een veiligheidsmechanisme, waardoor je het vuur direct kunt doven door middel van een schuifbeweging. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over ongelukken en kun je met een gerust hart genieten van het vuur.

Tafelhaard Xaralyn ethanol brander

Kies jouw gewenste tafelhaard

Stappenplan
Kies jouw favoriete 
model tafelhaard
Plaats in 
winkelmandje

Al onze tafelhaarden

Maak je keuze

Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Waarom kiezen voor Xaralyn

Onze speerpunten
 Xaralyn Veiligheid en kwaliteit icoon

Veiligheid en 
kwaliteit staan 
voorop
 Xaralyn Vlam icoon

Energiezuinige sfeerhaarden en realistische vlammen
 Xaralyn Bezorging icoon

Snelle bezorging 
en uit voorraad leverbaar
 Xaralyn Maatwerk  oplossingen icoon

Maatwerk 
oplossingen bespreekbaar
 Xaralyn klantenservice icoon

Uitstekende klantenservice voor 
al je vragen

Veelgestelde vragen over tafelhaarden

Bekijk ze hieronder

Een bio-ethanol haard of bio-ethanol brander met gepatenteerde keramische steen van Xaralyn is de meest veilige manier van open vuur.

Het grote verschil met andere soortgelijke bio-ethanol haarden of branders, is dat de keramische steen in de brander van Xaralyn de vloeistof langzaam absorbeert. Hierdoor wordt niet de pure vloeistof, maar het vrijkomende onschadelijke gas geleidelijk verbrand. Het resultaat is een veilige, schone en makkelijk te ontsteken sfeerhaard met een prachtig constant vlammenbeeld. 

Een volledig gevulde bio-ethanol haard of bio-ethanol brander van Xaralyn zal tussen de 3-4 uur branden. In een grote brander gaat meer bio-ethanol, de brandtijd is ongeveer vergelijkbaar.

Geeft bio-ethanol geur af?

Een verbranding van bio-ethanol geeft voornamelijk een geur af wanneer de bio-ethanol niet goed gefilterd is of uit (te veel) verschillende grondstoffen geproduceerd is. Ook is het alcoholpercentage van groot belang: hoe lager het alcoholpercentage, hoe meer geur merkbaar zal zijn. Bio-ethanol met een lager percentage alcohol bevat een groter percentage toevoegingen, wat een minder zuivere verbranding tot stand brengt.

Geen enkele verbranding is compleet reukloos. De ene persoon neemt meer geur waar dan de ander. De combinatie van bio ethanol en de verdamping uit de absorberende keramische steen in de brander zorgt voor een zo zuiver mogelijke verbranding waardoor er een nauwelijks merkbare geur vrij komt.

Als een bio-ethanol brander met een keramische steen gedoofd wordt, kan een eventuele geur wat sterker zijn.

Wij voorzien je graag van persoonlijk advies

Stel je vraag aan onze experts

Stap binnen in onze showroom of bij onze dealers en ontdek de warmte en gezelligheid die jouw huis compleet zal transformeren. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment en vind de perfecte haard voor jouw droominterieur!

 CONTACT OPNEMEN

Xaralyn medewerker

Onze haarden dealers

Bekijk onze verkooppunten

Test onze bio ethanol haard gratis* 30 dagen uit

Wij overtuigen je graag van ons Fire System!