Elektrische haard

Elektrische haard

Energiezuinige elektrische haarden

Geen rookkanaal nodig!

Combineer sfeer en verwarming. Een elektrische haard van Xaralyn is een mooie en gemakkelijke manier om het effect van een echt vuur te creëren. De haarden zijn niet alleen decoratief te gebruiken, maar hebben ook meestal ook een verwarmingsfunctie.

Techniek
De techniek van een haard met elektrische inbouwhaard ontstaat door lichtprojectie. In combinatie met houtblokken, die een gloeiend effect hebben, ontstaat er een zeer realistische vlam. De meeste elektrische haarden hebben verschillende standen voor licht en warmte en zijn voorzien van een afstandsbediening.

Een elektrische LED haard is volledig onderhoudsvrij. De LED-haard is ook ideaal als bijverwarming. Als de LED-haard alleen voor decoratie wordt gebruikt, is het stroomverbruik te verwaarlozen.

Met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektrische LED-haarden, lijken de vlammen nog meer uit de houtblokken te komen, de houtblokken lijken echt te gloeien. Dit soort elektrische haarden noemen we 3D LED haarden.

Een alternatief voor een elektrische LED-haard is de projectie van licht op waterdamp. Een waterdamphaard geeft een mooi vuurbeeld, maar vraagt ​​wel onderhoud.

Voor- en nadelen van een elektrische haard:

  • geen rookkanaal nodig
  • enkel een stopcontact nodig
  • geen rook, geen geur, geen fijnstof
  • gebruiksvriendelijk
  • relatief goedkoop
  • niet geschikt als hoofdverwarming
  • geen echt vuur (vlambeeld)

Stel je eigen elektrische haard samen

Stappenplan
Kies jouw favoriete 
model sfeerhaard
Kies je gewenste 
elektrische haard
Voeg toe aan 
de winkelmand

Al onze elektrische haarden

Maak je keuze

Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Waarom kiezen voor Xaralyn

Onze speerpunten
 Xaralyn Veiligheid en kwaliteit icoon

Veiligheid en 
kwaliteit staan 
voorop
 Xaralyn Vlam icoon

Energiezuinige sfeerhaarden en realistische vlammen
 Xaralyn Bezorging icoon

Snelle bezorging 
en uit voorraad leverbaar
 Xaralyn Maatwerk  oplossingen icoon

Maatwerk 
oplossingen bespreekbaar
 Xaralyn klantenservice icoon

Uitstekende klantenservice voor 
al je vragen

Veelgestelde vragen over elektrische haarden

Bekijk ze hieronder

De elektrische haarden van Xaralyn zijn voorzien van een glasruit waarbij het vlambeeld gerealiseerd wordt door een projectie van licht.

Zodra u de haard aansluit op het lichtnet, kunt u de haard gebruiken. De elektrische haarden van Xaralyn hebben verschillende functies. Zo kunt u vlammen en warmte reguleren en worden de meeste haarden geleverd met een afstandsbediening. Of de haard van uw keuze al dan niet de desbetreffende functies heeft, kunt u terugvinden onder de collectie van onze elektrische haarden.  

Het stroomgebruik van een elektrische LED haard is afhankelijk van de functies waar u gebruik van maakt. Als u alleen het vlammenspel bedient, is het stroomgebruik tussen de 10-15 Watt per uur, deze kosten zijn nihil.

Wat is de warmte afgifte van een elektrische led haard

De elektrische haarden van Xaralyn zijn bedoeld als sfeermakers en kunnen als bijverwarming gebruikt worden. Afhankelijk van de elektrische haard kan deze verwarmen tot maximaal 2000 watt. Wat de precieze warmteafgifte van de haard van uw keuze is, kunt u terugvinden bij de specificaties of in de gebruiksaanwijzing.

2000 watt is geschikt om ruimtes tot 29m2 te verwarmen. De elektrische haarden van Xaralyn geven een aangename warmte in uw huis.

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies

Stel uw vraag aan onze experts

Stap binnen in onze showroom of bij onze dealers en ontdek de warmte en gezelligheid die jouw huis compleet zal transformeren. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment en vind de perfecte haard voor jouw droominterieur!

 CONTACT OPNEMEN

Xaralyn medewerker

Onze haarden dealers

Ontdek onze verkooppunten

Test onze bio ethanol haard gratis* 30 dagen uit

Wij overtuigen je graag van ons Fire System!