Verrijk jouw woning met de Ambiance haard

Blog

Ontdek de Xaralyn Ambiance tunnelhaard: Stijl en comfort

Ben je op zoek naar een stijlvolle en veelzijdige haard die je interieur naar een hoger niveau tilt? De Xaralyn Ambiance haard is precies wat je nodig hebt. Deze innovatieve haard biedt niet alleen warmte en sfeer, maar ook een uniek design dat perfect in elk interieur past.


Flexibele plaatsing: tegen de muur of als roomdivider

De Xaralyn Ambiance haard geeft je de vrijheid om je ruimte op jouw manier in te richten. Je kunt de haard tegen een muur plaatsen voor een klassiek en strak uiterlijk. Wil je liever een roomdivider die zowel warmte als stijl biedt? Geen probleem! Gebruik de Xaralyn Ambiance als roomdivider om je woon- en eetkamer op een mooie manier te scheiden. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Xaralyn Ambiance open haard


Modulair ontwerp: bouw jouw perfecte haard

Een van de meest bijzondere kenmerken van de Xaralyn Ambiance haard is het modulaire ontwerp. Deze haard is op te bouwen met blokken, waardoor je de vrijheid hebt om het ontwerp volledig aan te passen aan jouw wensen en de beschikbare ruimte. Experimenteer met verschillende hoogtes, om de perfecte haard voor jouw interieur te creëren.


Kies tussen een elektrische inzethaard of bio-ethanol haard

Bij de Xaralyn Ambiance haard heb je de keuze tussen een elektrische inzet of een bioethanol haard, zodat je altijd de perfecte oplossing vindt voor jouw situatie.


Elektrische inzethaard: Zoek je gemak en efficiëntie? Dan is de elektrische waterdamp inzet iets voor jou. Met een druk op de knop geniet je van direct een gezellige sfeer. Bovendien is deze optie energiezuinig en veilig, ideaal voor gezinnen met kinderen of huisdieren.

Bio-ethanol haard: Wil je een authentieke vlam en een milieuvriendelijke optie? Kies dan voor een bio-ethanol haard. Bio-ethanol is een hernieuwbare brandstof die schoon brandt zonder rook, roet of as. Geniet van een echte vlam en maak een duurzame keuze.

Bekijk hier de video van de grote tuin verbouwing:


Shop Ambiance


in SBS6
Het gemak van een bio-ethanol haard
Blog