Het gemak van een bio-ethanol haard

Blog

Bio-ethanol haard is overal plaatsbaar

Een Bio-ethanol haard is een moderne en milieuvriendelijke oplossing voor het verwarmen van je huis. Deze branders winnen snel aan populariteit dankzij hun makkelijke plaatsbaarheid en echte vlammen. 


Voordelen van bio-ethanol branders


Milieuvriendelijk en duurzaam

Bio-ethanol branders gebruiken bio-ethanol als brandstof, een hernieuwbare energiebron die wordt geproduceerd uit planten zoals maïs en suikerriet. Dit betekent dat het verbranden van bio-ethanol minder schadelijke uitstoot produceert dan traditionele fossiele brandstoffen. Hierdoor zijn bio-ethanol branders een milieuvriendelijke keuze voor verwarming, die bijdraagt aan de vermindering van de koolstofvoetafdruk.


Stijlvol en sfeervol

Een van de grootste voordelen van bio-ethanol branders is hun stijlvolle en moderne ontwerp. Ze zijn beschikbaar in verschillende vormen, maten en afwerkingen, waardoor ze een elegante aanvulling kunnen zijn op elk interieur. De vlammen van een bio-ethanol brander zorgen voor een gezellige en sfeervolle ambiance, vergelijkbaar met een traditionele open haard, maar zonder rook, as of roet.


Flexibiliteit in installatie

Xaralyn Bio-ethanol branders zijn zeer flexibel als het gaat om installatie. In tegenstelling tot traditionele haarden, hebben ze geen schoorsteen of afvoerkanaal nodig. Dit maakt ze ideaal voor appartementen en huizen zonder bestaande schoorsteen. Bovendien zijn zowel inbouwmodellen als vrijstaande haarden beschikbaar die eenvoudig worden verplaatst van de ene kamer naar de andere, afhankelijk van je behoeften.


Weinig onderhoud, vrijwel onderhoudsvrij!

Een ander groot voordeel is het minimale onderhoud dat deze branders vereisen. Omdat Xaralyn bio-ethanol schoon verbrandt, blijven er geen resten of as achter. Dit betekent dat je de Xaralyn brander eenvoudig kunt schoonmaken en onderhouden, wat tijd en moeite bespaart. 


Veiligheid en gebruiksgemak

Xaralyn Bio-ethanol branders zijn ontworpen met veiligheid in gedachten. Al onze modellen zijn uitgerust met veiligheidsvoorzieningen zoals apart vulgat en een sluitingsschuif. Dit maakt ze veilig en gemakkelijk te gebruiken, zelfs in huishoudens met kinderen of huisdieren. Daarbij werkt een Xaralyn bio-ethanol haard met een keramische steen die de bio-ethanol absorbeert en hierdoor nog eens zuiniger en veiliger is dan alle andere branders op de markt. Geen losse alcohol meer en kans op overvulling.


De Shigo vrijstaande bio-ethanol haard bij de grote tuin verbouwing op SBS6

Als je op zoek bent naar een manier om je huis bij te verwarmen en te verfraaien met een vleugje luxe en comfort, dan is de Xaralyn Shigo bio-ethanol design haard de perfecte keuze voor jou. Gemakkelijk verplaatsbaar en past in ieder interieur! Ervaar de magie van een echt vuur, zonder een rookkanaal, met de Shigo haard als middelpunt in je huis.


Bekijk de aflevering hier terug!

Shop Shigoin SBS6
TV meubel met haard
Blog