Column gashaard in de Grote Tuin verbouwing

Blog

Buitenhaard voor in de tuin: warmte en gemak met een gashaard!

De grote tuinverbouwing


Maak kennis met de buiten gashaard Column van Xaralyn, een slimme combinatie van stijl en gemak die je buitenruimte direct extra sfeer geeft.


Waarom kiezen voor gashaard boven hout?

Met een buiten gashaard van Xaralyn hoef je alleen maar op een knop te drukken en voilà, je hebt warmte en een sfeervol vuur in een mum van tijd. Geen gedoe met as of rook, gewoon genieten van de warmte en de mooie vlammen. Deze buitenhaard is praktisch onderhoudsvrij en wordt geleverd met een beschermhoes.


Voordelen van buitenhaarden

Wat maakt deze Column gashaard nog meer een aanwinst voor elke tuin? Je kunt direct de vlammenstand regelen, zonder te wachten tot het vuur opwarmt of afkoelt. Plus, ze zijn veiliger dan traditionele houtgestookte haarden, dus je hoeft je geen zorgen te maken over vonken of brandgevaar, vooral handig als je kinderen of huisdieren hebt rondrennen. Vergeet daarbij dus ook niet dat de buren geen overlast meer hebben in de tuin.


Van terrashaard tot tuinhaard: overal passend!

Het beste van alles is dat deze gashaarden geschikt zijn voor allerlei buitenruimtes. Of je nu een klein balkon hebt of een grote achtertuin, er is een Xaralyn buiten gashaard die perfect past bij jouw stijl en behoeften. En ze zijn niet alleen voor thuisgebruik - restaurants, hotels en andere bedrijven kunnen ook profiteren van de gezellige sfeer die deze haarden creëren voor hun gasten.


Boost de gezelligheid van je tuin met een Xaralyn Gashaard!

Upgrade je buitenruimte met een Xaralyn buiten gashaard en geniet van warmte, gemak en stijl, allemaal in één pakket. Je kunt hem op elke gewenste plek neerzetten waardoor je altijd kunt genieten van een mooi en sfeervol buitenvuur.


Waar wordt een gashaard van Xaralyn van gemaakt?
De Column 40 houtlook vuurtafel is geproduceerd van een onderhoudsvrij composiet materiaal met een voelbare structuur. Het unieke composietmateriaal ziet en voelt natuurlijk maar is veel duurzamer. Elke Xaralyn buitenhaard wordt met de hand afgewerkt en heeft hierdoor een unieke uitstraling. De branderpan en branders van onze buitenhaarden zijn van hoge kwaliteit en uitgevoerd in RVS. De branders hebben elektrische ontsteking met batterij en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen, mocht er een plotselinge regenbui komen tijdens gebruik dan schakelt de brander automatisch uit.


 Deze buitenhaard worden geleverd inclusief afdekhoes, rode lavastenen, gasslang en gasdrukregelaar. De gasfles kan eenvoudig in de terrashaard worden geplaatst zodat deze niet zichtbaar is.Shop Columnin SBS6
Milano haard in de Grote Tuin verbouwing op SBS6
Blog