Sfeerhaard veilig online kopen

Xaralyn Fire Systems


Koop je sfeerhaard veilig en vertrouwd

Wij zijn aangesloten bij thuiswinkel waarborg en trusted shops

      

Hoe kun je nu weten of een webwinkel doet wat ze beloven? 

Je vertrouwt de winkel bij jou om de hoek met een webshop.  Hoe kun je een webwinkel vertrouwen?

Als je een beetje handig bent met een computer bent knutsel je binnen een dag een leuke webshop in elkaar. Wervende teksten, mooie plaatjes en scherpe prijzen. Het is bijna net zo eenvoudig als het klinkt. 

Een goede webshop moet aan een paar minimale verplichtingen te voldoen. Grote en bekende Nederlandse webshops als Bol.com, Coolblue, Wehkamp en natuurlijk Xaralyn zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg. Thuiswinkel Waarborg controleert naast de voorwaarden van de webshop dat een webshop correct omgaat met persoonsgegevens en zijn leververplichting nakomt. Webshops die het keurmerk van Thuiswinkel Waarborg voeren worden jaarlijks gecontroleerd. Hierbij wordt niet alleen naar de website gecontroleerd maar ook naar de jaarrekening van het bedrijf.

Iedereen die een webshop start wil uiteindelijk geld verdienen. Het ontwikkelen, bijhouden en vindbaarheid van een webshop kost tijd en geld. Een goede klantenservice en service na verkoop is kostbaar. Een lage prijs is lastig te combineren met een goede service. Blijf logisch nadenken. Is de aanbieding te mooi om waar te zijn, is dat meestal ook zo.

Het op voorraad houden van producten is niet goedkoop. Veel webwinkels bieden producten aan die ze niet in eigen voorraad hebben. Zodra jij jouw bestelling plaatst gaan zij dit voor jou bestellen bij hun leverancier. Deze manier van leveren heet 'dropship'. De verkopende partij geeft eigenlijk alleen maar de bestelling door. Op zich niets mis mee, zolang alles goed gaat. Heb je een vraag of wil je een beroep doen op garantie loopt dit meestal wat stroever.

Het is natuurlijk geweldig als je toch die unieke aanbieding gevonden hebt. Is de webshop aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg of Trusted Shops dan weet je dat je hier veilig en met vertrouwen kunt kopen. Is de webshop niet aangesloten, controleer dan heel goed de voorwaarden. Kijk bijvoorbeeld eens naar de betaalmogelijkheden. Webshops zijn wettelijk verplicht om ook (gedeeltelijk) achteraf betalen aan te bieden. Al wil je hier helemaal geen gebruik van maken. Wordt dit niet aangeboden weet je dat je met een webshop te maken hebt die het niet zo nauw neemt met zijn verplichtingen. Achteraf erachter komen dat je toch weer gefopt bent is niet plezierig.

Kan ik mijn huis verwarmen met een sfeerhaard?
Xaralyn Fire Systems