Creëer sfeer en extra warmte met een elektrische of bio-ethanol sfeerhaard

Xaralyn Fire Systems


Extra sfeer met een sfeerhaard

Voor ieder interieur!

Het GROTE voordeel van een elektrische of bio-ethanol sfeerhaard is dat je ze overal in huis kunt plaatsen. Een bio-ethanol haard heeft ook nog eens geen stopcontact nodig, dus deze haarden kun je werkelijk in iedere ruimte en overal plaatsen waar je sfeer en warmte wilt creëren!

Om een elektrische sfeerhaard te plaatsen, heb je alleen een stopcontact nodig, dus hier kun je ook alle kanten mee op. Het overgrote deel van de elektrische sfeerhaarden van Xaralyn heeft 3 standen: alleen vlammetjes kijken, dus echt als sfeermaker en 2 warmtestanden. 

Er zijn elektrische en bio-ethanol sfeerhaarden met een schouw om tegen een wand te plaatsen, daarnaast zijn er modellen om aan de muur op te hangen, heeft Xaralyn ook losstaande modellen in het assortiment en zijn er inbouwunits te koop. Deze inbouwunits bieden je de mogelijkheid om je eigen unieke plekje te creëren. 

Elektrische sfeerhaarden blazen de warme lucht de ruimte in. De haard zelf wordt vrijwel niet warm, waardoor deze in een MDF ombouw ingebouwd kan worden. Een bio-ethanol sfeerhaard geeft net als een houtbrander warmte vanaf de vlammen. Hierdoor moet er wel rekening gehouden worden dat er brandwerend materiaal voor de ombouw wordt gebruikt.

Wat ook belangrijk is bij het branden van bio-ethanol haarden: ventileren! Er komen geen schadelijke stoffen vrij, maar net als bij een open haard en houtkachel moet er iets van ventilatie zijn! 

Laat je creativiteit de vrije loop en creëer de sfeer die bij je past!

Een sfeervolle tuin met een gashaard
Blog