Een sfeervolle tuin met een gashaard

Blog

Het toevoegen van een gashaard of heater in jouw tuin

Een gashaard in de tuin kan een prachtige toevoeging zijn aan je buitenruimte. Het biedt niet alleen warmte tijdens de koelere maanden, maar creëert ook een gezellige en uitnodigende sfeer voor familie en vrienden.


Gezelligheid en sfeer

Een gashaard zorgt voor een fijne warmte, wanneer het net even wat koeler wordt kun je hem aansteken en kun je net even langer buiten blijven zitten. Ideaal voor op jouw terras, balkon of overkapping.


Comfort en gemak

In tegenstelling tot traditionele houtgestookte haarden, biedt een gashaard het gemak van direct vuur zonder rook, vonken of het gedoe van houtblokken. Met een druk op de knop kun je genieten van een prachtig vlammenspel en behaaglijke warmte. Daarbij geen boze buren meer en geen gesleep met haardhout.


Milieuvriendelijk

Moderne gashaarden zijn efficiënter en schoner dan houtgestookte haarden. Ze stoten minder rook en fijnstof uit, waardoor ze een milieuvriendelijker alternatief zijn. 


Waarom kiezen voor Xaralyn haarden?

Xaralyn biedt een breed scala aan ontwerpen die passen bij verschillende stijlen en smaken. Of je nu op zoek bent naar een moderne, strakke haard of een klassiekere, traditionele look, Xaralyn heeft iets dat aan jouw wensen voldoet. Xaralyn gashaarden zijn ontworpen om een statement te maken in elke buitenruimte.


Deze buitenhaarden zijn praktisch onderhoudsvrij en worden geleverd met een beschermhoes. De Column vuurtafel serie is geproduceerd van een onderhoudsvrij composiet materiaal met een voelbare structuur. Het unieke composietmateriaal ziet en voelt natuurlijk maar is veel duurzamer.


Elke Xaralyn buitenhaard wordt met de hand afgewerkt en heeft hierdoor een unieke uitstraling. De branderpan en branders van onze buitenhaarden zijn van hoge kwaliteit en uitgevoerd in RVS. De branders hebben elektrische ontsteking met batterij en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen, mocht er een plotselinge regenbui komen tijdens gebruik dan schakelt de brander automatisch uit. 

Deze buitenhaard worden geleverd inclusief afdekhoes, rode lavastenen, gasslang en gasdrukregelaar. De gasfles kan eenvoudig in de terrashaard worden geplaatst zodat deze niet zichtbaar is.


Bekijk buitenhaardenBezoek ons experience center voor advies op maat

Voor persoonlijk advies kun je terecht bij ons Experience Center nabij Alkmaar. Onze adviseurs staan klaar om je te helpen bij jouw zoektocht naar de perfecte haard en om al jouw vragen te beantwoorden.

Heb je nog geen keuze kunnen maken welke haard geschikt is voor jouw situatie? Onderstaand hebben we wat voorbeelden geplaatst ter inspiratie.


Voorbeeld van de Column betonlook gashaard

Voorbeeld van de Column betonlook gashaardVoorbeeld van een bio-ethanol tafelhaard voor binnen- en buiten.


Video over de Column gashaard:


Een open haard zonder rookkanaal, kan dat?
Blog