Bio-ethanol kopen

Bio ethanol haard

Schone en zuivere bio-ethanol voor jouw bio-ethanol haard

Schone verbranding

Welkom bij Xaralyn, dé bestemming voor hoogwaardige bioethanol brandstof. Of je nu op zoek bent naar een milieuvriendelijke brandstofoplossing voor je bio-ethanolhaard, tafelhaard of wandhaard, bij Xaralyn ben je aan het juiste adres.


Waarom kiezen voor bioethanol van Xaralyn?

Xaralyn staat voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Onze bio-ethanol vloeistof is van de hoogste kwaliteit en wordt geproduceerd volgens strenge normen, zodat je verzekerd bent van een veilige en efficiënte verbranding. Onze brandstof is zuiver en vrij van schadelijke toevoegingen, waardoor je optimaal kunt genieten van je haard zonder zorgen over schadelijke uitstoot.


Ons assortiment

Bij Xaralyn begrijpen we dat elk interieur uniek is. Daarom bieden we een breed assortiment aan bioethanol sfeerhaarden aan, zodat je de perfecte keuze kunt maken die past bij jouw stijl. 


Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij Xaralyn hoog in het vaandel. Door te kiezen voor bioethanol van Xaralyn draag je actief bij aan een schonere en groenere toekomst. Onze brandstof wordt geproduceerd uit hernieuwbare bronnen en draagt bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van je haard.


Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Al onze bio-ethanol haarden

Maak je keuze

Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Waarom kiezen voor Xaralyn

Onze speerpunten
 Xaralyn Veiligheid en kwaliteit icoon

Veiligheid en 
kwaliteit staan 
voorop
 Xaralyn Vlam icoon

Energiezuinige sfeerhaarden en realistische vlammen
 Xaralyn Bezorging icoon

Snelle bezorging 
en uit voorraad leverbaar
 Xaralyn Maatwerk  oplossingen icoon

Maatwerk 
oplossingen bespreekbaar
 Xaralyn klantenservice icoon

Uitstekende klantenservice voor 
al je vragen

Veelgestelde vragen over bio-ethanol haarden

Bekijk ze hieronder

Een bio-ethanol haard of bio-ethanol brander met gepatenteerde keramische steen van Xaralyn is de meest veilige manier van open vuur.

Het grote verschil met andere soortgelijke bio-ethanol haarden of branders, is dat de keramische steen in de brander van Xaralyn de vloeistof langzaam absorbeert. Hierdoor wordt niet de pure vloeistof, maar het vrijkomende onschadelijke gas geleidelijk verbrand. Het resultaat is een veilige, schone en makkelijk te ontsteken sfeerhaard met een prachtig constant vlammenbeeld. 

Hoelang brandt een bio-ethanol haard?

Een volledig gevulde bio-ethanol haard of bio-ethanol brander van Xaralyn zal tussen de 3-4 uur branden. In een grote brander gaat meer bio-ethanol, de brandtijd is ongeveer vergelijkbaar.

Een verbranding van bio-ethanol geeft voornamelijk een geur af wanneer de bio-ethanol niet goed gefilterd is of uit (te veel) verschillende grondstoffen geproduceerd is. Ook is het alcoholpercentage van groot belang; des te lager het alcoholpercentage des te meer geur merkbaar zal zijn. Bio-ethanol met een lager percentage alcohol bevat een groter percentage toevoegingen, wat een minder zuivere verbranding tot stand brengt.

Geen enkele verbranding is compleet reukloos. De ene persoon neemt meer geur waar dan de ander. De combinatie van bio ethanol en de verdamping uit de absorberende keramische steen in de brander zorgt voor een zo zuiver mogelijke verbranding waardoor er een nauwelijks merkbare geur vrij komt.

Als een bio-ethanol brander met een keramische steen gedoofd wordt zal een eventuele geur wat sterker zijn.

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies

Stel uw vraag aan onze experts

Stap binnen in onze showroom of bij onze dealers en ontdek de warmte en gezelligheid die jouw huis compleet zal transformeren. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment en vind de perfecte haard voor jouw droominterieur!

 CONTACT OPNEMEN

Xaralyn medewerker

Onze haarden dealers

Ontdek onze verkooppunten

Test onze bio ethanol haard gratis* 30 dagen uit

Wij overtuigen je graag van ons Fire System!