Storing Albany

Storing Albany

De meest voorkomende problemen met een Opti-Myst waterdamphaard

Model Albany

We noemen de meest voorkomende storingen die meestal zelf kunnen worden opgelost: 

 Download hier de gebruiksaanwijzing

Deze elektrische haard maakt gebruik wan Opti-Myst waterdamp techniek. De haard gebruikt normaal kraanwater. 

  1. Water met minder kalk verlengt de levensduur van de verdamper of verdampunit. Indien er echter te weinig mineralen in het water zitten zal de haard niet of niet goed functioneren. Controleer of de haard wel goed werkt met normaal kraanwater. 
  2. De verdamper (transducer) of verdampunit (sump) is een verslijt-onderdeel met een beperkte levensduur. Indien u na verloop van tijd zeer weinig of geen waterdamp meer krijgt is het verstandig om deze te vervangen. Onderdelen kunt u bestellen in onze webshop. In de gebruiksaanwijzing kunt u lezen hoe u deze onderdelen vervangt.

Deze elektrische haard maakt gebruik wan Opti-Myst waterdamp techniek. De haard gebruikt normaal kraanwater.

  1. Water met minder kalk verlengt de levensduur van de verdamper of verdampunit. Indien er echter te weinig mineralen in het water zitten zal de haard niet of niet goed functioneren. Controleer of de haard wel goed werkt met normaal kraanwater.
  2. Lampen zijn een verslijt-onderdeel met een beperkte levensduur. Indien één of meerder lampen niet meer functioneren kunt u deze vervangen. Onderdelen kunt u bestellen in onze webshop. In de gebruiksaanwijzing kunt u lezen hoe u deze onderdelen vervangt.

Kun je de storing niet zelf oplossen?

Vul dan het service formulier in

Formulier invullen