Elektrische haard met verwarming

Elektrische haard

Ontdek onze elektrische haarden

Geen rookkanaal nodig!

Wil jij ook die gezellige sfeer van een echte open haard, maar zonder de nadelen van een traditionele haard? Dan ben je bij Xaralyn aan het juiste adres! Wij bieden een breed scala aan elektrische sfeerhaarden die niet alleen warmte en comfort toevoegen aan jouw huis, maar ook een vleugje stijl en elegantie brengen.


Bij Xaralyn draait alles om jouw comfort en gemak

Geniet van een realistisch vlammenspel: Onze haarden zijn voorzien van de nieuwste technologieën voor een levensecht vuureffect, waardoor je de warmte en gezelligheid van een echte open haard kunt ervaren zonder gedoe met houtblokken of rook.


Veilig en Milieuvriendelijk: Maak je geen zorgen over brandgevaar of schadelijke uitstoot. Onze haarden zijn volledig veilig in gebruik en dragen bij aan een schonere en duurzamere leefomgeving.


Stijlvol design voor jouw interieur: Of je nu van modern, klassiek of vintage houdt, bij Xaralyn vind je een haard die perfect past bij jouw persoonlijke stijl en interieur.


Laat Jouw Woonruimte Schitteren! 

Ontdek nu onze collectie elektrische haarden met verwarming en breng de magie van vuur naar jouw huis, zonder gedoe en een rookkanaal! Maak van jouw huis een warme en uitnodigende plek waar je kunt ontspannen en genieten van de sfeer van een echte open haard, elke dag weer.

Stel je eigen elektrische haard samen

Stappenplan
Kies jouw favoriete 
model sfeerhaard
Kies je gewenste 
elektrische haard
Voeg toe aan 
de winkelmand

Al onze elektrische haarden

Maak je keuze

Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.

Waarom kiezen voor Xaralyn

Onze speerpunten
 Xaralyn Veiligheid en kwaliteit icoon

Veiligheid en 
kwaliteit staan 
voorop
 Xaralyn Vlam icoon

Energiezuinige sfeerhaarden en realistische vlammen
 Xaralyn Bezorging icoon

Snelle bezorging 
en uit voorraad leverbaar
 Xaralyn Maatwerk  oplossingen icoon

Maatwerk 
oplossingen bespreekbaar
 Xaralyn klantenservice icoon

Uitstekende klantenservice voor 
al je vragen

Veelgestelde vragen over elektrische haarden

Bekijk ze hieronder

De elektrische haarden van Xaralyn zijn voorzien van een glasruit waarbij het vlambeeld gerealiseerd wordt door een projectie van licht.

Zodra u de haard aansluit op het lichtnet, kunt u de haard gebruiken. De elektrische haarden van Xaralyn hebben verschillende functies. Zo kunt u vlammen en warmte reguleren en worden de meeste haarden geleverd met een afstandsbediening. Of de haard van uw keuze al dan niet de desbetreffende functies heeft, kunt u terugvinden onder de collectie van onze elektrische haarden.  

Het stroomgebruik van een elektrische LED haard is afhankelijk van de functies waar u gebruik van maakt. Als u alleen het vlammenspel bedient, is het stroomgebruik tussen de 10-15 Watt per uur, deze kosten zijn nihil.

Wat is de warmte afgifte van een elektrische led haard

De elektrische haarden van Xaralyn zijn bedoeld als sfeermakers en kunnen als bijverwarming gebruikt worden. Afhankelijk van de elektrische haard kan deze verwarmen tot maximaal 2000 watt. Wat de precieze warmteafgifte van de haard van uw keuze is, kunt u terugvinden bij de specificaties of in de gebruiksaanwijzing.

2000 watt is geschikt om ruimtes tot 29m2 te verwarmen. De elektrische haarden van Xaralyn geven een aangename warmte in uw huis.

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies

Stel uw vraag aan onze experts

Stap binnen in onze showroom of bij onze dealers en ontdek de warmte en gezelligheid die jouw huis compleet zal transformeren. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment en vind de perfecte haard voor jouw droominterieur!

 CONTACT OPNEMEN

Xaralyn medewerker

Onze haarden dealers

Ontdek onze verkooppunten

Test onze bio ethanol haard gratis* 30 dagen uit

Wij overtuigen je graag van ons Fire System!