Retourportaal

Elektrische haard

Retourneren

Je kunt je bestelling binnen 30 dagen gemakkelijk aan ons retourneren. Vul het onderstaande retourformulier volledig in en klik op versturen.

Voor het retourneren van een pakketje krijg je van ons een retourlabel*. Plak dit label op je pakket en geef dit af bij het dichtstbijzijnde DPD punt. Voor het retourneren van een pallet maken wij voor je een afspraak met een transporteur.

Zorg ervoor dat je je retourzending goed verpakt.

Na ontvangst van je retourzending controleren we deze en als jou retour voldoet aan de voorwaarden krijg je het volledige aankoopbedrag inclusief verzendkosten (heen) zo snel mogelijk teruggestort. Als er kosten zijn voor een retourzending (terug) verrekenen we deze met de terugstorting.  


Kosten retourzending van een pakket

Nederland, België, Luxemburg en Duitsland: voor jou gratis, wij betalen de kosten

Frankrijk en Oostenrijk: jouw bijdrage in de verzendkosten bedraagt 10,00 €


Kosten retourzending van een pallet

Jij betaalt de kosten van de transporteur

 

* Retour sturen van een bestelling vanuit Bulgarije, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Malta, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Zweden of het Verenigd-Koningrijk dien je zelf te regelen.

 

Retourformulier

Vul onderstaande gegevens in

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en ga ermee akkoord dat Xaralyn contact opneemt voor het verzenden van een retourlabel
Splits e-mailadressen met een komma.


Veelgestelde vragen over retourneren

Bekijk ze hieronder

Je kunt je retourpakket traceren met het verzendbewijs van de transporteur waarbij je je pakket hebt ingeleverd. Zo weet jij of jouw pakket door de transporteur bij ons is afgeleverd. Let op: Je ontvangt van ons geen bevestiging wanneer je pakket bij ons is afgeleverd.


De kosten voor het retour sturen van een bestelling vanuit Nederland, België, Luxemburg en Duitsland met pakketpost betalen wij voor jou. Jouw bijdrage in de kosten voor het retour sturen van een bestelling met pakketpost vanuit Oostenrijk of Frankrijk bedragen 10,00 €. Voor alle andere landen betaal je de volledige verzendkosten.

De kosten voor het terugsturen van een pallet-levering zijn altijd voor jezelf.

Nee, helaas is het niet mogelijk om je bestelde artikelen om te ruilen naar een andere maat, kleur of artikel. Je kan in dit geval een nieuwe bestelling plaatsen met het juiste artikel en het verkeerde artikel retourneren. 

Je bent zelf verantwoordelijk dat jouw retourzending goed verpakt retour komt. Eventuele transportschade veroorzaakt door een slechte verpakking kan worden verhaald op de verzender.


Plaats de artikelen indien mogelijk terug in hun originele verpakking. Kun je de originele verpakking niet meer gebruiken zorg voor een kartonnen doos en voldoende bescherming voor met name de hoeken. Plaats vervolgens de verpakte artikelen, samen met de retourbon, in de verpakking. Plak vervolgens de verzendsticker op de buitenzijde van de verzendverpakking en breng dit naar een pakketpunt.


Zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen nadat we jouw retourzending ontvangen hebben. Je ontvangt het bedrag terug via dezelfde betaalmethode als die je hebt gebruikt voor de aankoop.


Kan ik mijn order terug sturen als deze al is gebruikt?

Alleen producten in originele staat en welke nog niet in gebruik zijn genomen komen in aanmerking voor volledige terugbetaling. Producten die voor jou op maat gemaakt zijn kunnen niet retour gestuurd worden.


Waarom kiezen voor Xaralyn

Onze speerpunten
 Xaralyn Veiligheid en kwaliteit icoon

Veiligheid en 
kwaliteit staan 
voorop
 Xaralyn Vlam icoon

Energiezuinige sfeerhaarden en realistische vlammen
 Xaralyn Bezorging icoon

Snelle bezorging 
en uit voorraad leverbaar
 Xaralyn Maatwerk  oplossingen icoon

Maatwerk 
oplossingen bespreekbaar
 Xaralyn klantenservice icoon

Uitstekende klantenservice voor 
al je vragen

Onze haarden dealers

Ontdek onze verkooppunten

Wij voorzien u graag van persoonlijk advies

Stel uw vraag aan onze experts

Stap binnen in onze showroom of bij onze dealers en ontdek de warmte en gezelligheid die jouw huis compleet zal transformeren. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment en vind de perfecte haard voor jouw droominterieur!

 CONTACT OPNEMEN

Xaralyn medewerker

Test onze bio ethanol haard gratis* 30 dagen uit

Wij overtuigen je graag van ons Fire System!