Prijs garantie

Prijs garantie

De beste service tegen dezelfde prijs

Xaralyn Clean Fire System staat voor kwaliteit en service. Wij zijn een Nederlandse producent van sfeerhaarden, onze producten vindt u vervolgens bij haarden speciaalzaken, woonwinkels en online.

In onze webshop vragen een reële prijs waarmee we u ook na aankoop onze beste service kunnen bieden. Mocht u een product van ons bij één van onze dealers toch goedkoper vinden kunt u dit product ook bij ons kopen tegen dezelfde voorwaarden.

Xaralyn biedt u prijs garantie aan voor de gehele eurozone. Of u een artikel nu in een winkel of een webshop aangeboden krijgt, zodra u, inclusief verzendkosten ergens anders een Xaralyn product goedkoper krijgt aangeboden krijgt u van ons dezelfde prijs!

Onze prijs garantie staat los van onze beste service policy, dit is pas relaxed winkelen!

Voor aankoop:
Mocht u ergens in de eurozone een product vinden met een lagere prijs (inclusief verzendkosten) stuur ons de bewijslink en wij doen u een prijsvoorstel!

Na aankoop:
Mocht u binnen 14 dagen na aankoop ergens in de eurozone uw product vinden met een lagere prijs (inclusief verzendkosten) dan betalen wij u dit verschil terug! Stuur ons een mail met de bewijslink en het nummer van uw bestelling en wij storten het verschil direct terug.

Bekijk hier de mogelijke betaalmethoden