Laagste prijsgarantie

Prijs garantie

De beste service tegen dezelfde prijs! Elders goedkoper wij matchen de prijs.

Xaralyn Clean Fire System staat voor kwaliteit en service. Wij zijn een Nederlandse producent van sfeerhaarden, onze producten vindt je vervolgens bij haarden speciaalzaken, woonwinkels en online.

In onze webshop vragen een reële prijs waarmee we je ook na aankoop onze beste service kunnen bieden. Mocht je een product van ons bij één van onze dealers toch goedkoper vinden kun je dit product ook bij ons kopen tegen dezelfde voorwaarden.

Xaralyn biedt een  prijs garantie aan voor de gehele eurozone. Of je een artikel nu in een winkel of een webshop aangeboden krijgt, zodra je ergens anders een Xaralyn product goedkoper krijgt aangeboden krijg je van ons dezelfde prijs!

Onze prijs garantie staat los van onze beste service policy, dit is pas relaxed winkelen!

Voor aankoop:
Mocht je ergens in de eurozone een product vinden met een lagere prijs (inclusief verzendkosten) stuur ons de bewijslink en wij doen je een prijsvoorstel!

Na aankoop:
Mocht je binnen 14 dagen na aankoop ergens in de eurozone uw product vinden met een lagere prijs (inclusief verzendkosten) dan betalen wij je dit verschil terug! Stuur ons een mail met de bewijslink en het nummer van uw bestelling en wij storten het verschil direct terug.

Bekijk hier de mogelijke betaalmethoden