Reviews Xaralyn Clean Fire System

Reviews

Reviews

Xaralyn

​Tevreden over Xaralyn | Clean Fire System? Laat een positief review achter en laat het ook anderen weten!


Alle reviews, dus zowel positieve reviews als negatieve reviews helpen ons inzicht te krijgen in ons product en serviceverlening. Hierdoor begrijpen we steeds beter wat jij, als klant belangrijk vindt. Wij hebben immers jouw vertrouwen nodig.

Reviews zijn niet meer weg te denken. Een review is de moderne versie van mond-tot-mond reclame. Veel aankopen worden gebaseerd op beoordelingen van anderen. Een 5 sterren review voor Xaralyn | Clean Fire System is niet altijd automatisch. Een goede service wordt in de meeste landen beoordeeld met een 5 sterren beoordeling. In Nederland wordt dit al veel vaker gezien als extreem goede beoordeling, een Nederlander geeft niet gauw een 10. Wij doen dan ook onze uiterste best voor tevreden klanten, wij gaan voor de volle tien punten!

Als klant heb je wellicht twijfels, kun je alle mooie reviews wel vertrouwen? In het verleden is er door veel bedrijven met reviews gesjoemeld, in 2022 is er een wet gekomen die dit soort nep-reviews verbiedt. Bedrijven met enkel zeer mooie of hele korte reviews zijn dan ook verdacht. 

Een ontevreden consument zal veel eerder een review plaatsen dan een tevreden consument, een goede service wordt al gauw als 'normaal' gezien. Om slechte reviews tegen te gaan doen bedrijven soms meer dan dat er van ze verwacht mag worden. Dit is geen goede ontwikkeling, een klant die minder of niet klaagt krijgt dus niet dezelfde behandeling. Elke klant hoort hetzelfde behandeld te worden!

Wij verzamelen automatisch reviews via een externe partij, Trusted Shops. Na iedere bestelling ontvangt de klant per e-mail een verzoek om een review achter te laten. Via het review portal van Trusted Shops wordt gevraagd naar een beoordeling op een paar punten zoals service en levertijd.

Via Google kan iedereen een beoordeling achterlaten. Google reviews worden door Google niet geverifieerd en kunnen dus ook achtergelaten worden door personen die nooit iets bij ons hebben gekocht.

De sleutel ligt dus bij de grote zwijgzame groep tevreden klanten. Laat het niet alleen weten als je niet tevreden bent maar laat het ook weten als je zeer tevreden bent. 

Waarom kiezen voor Xaralyn

Onze speerpunten

Veiligheid en 
kwaliteit staan voorop

Energiezuinige sfeerhaarden en realistische vlammen

Snelle bezorging 
en uit voorraad 
leverbaar

Maatwerk oplossingen bespreekbaar

Uitstekende klantenservice voor al uw vragen

Waar bent u naar opzoek?

Maak uw keuze

Bio-ethanol

Sfeerhaard

Een haard met echt vuur, milieuvriendelijk en zonder schoorsteen.

ONTDEK

Elektrische

Sfeerhaard

Combineer het effect van realistisch vuur met een verwarmingsfunctie.

ONTDEK

Waterdamp

Sfeerhaard

Milieuvriendelijke haard zonder schoorsteen. De waterdamp geeft een illusie van een echte vlam.

ONTDEK

Accessoires

& onderdelen

Maak je sfeerhaard compleet met een aantal van onze accessoires en onderdelen.

ONTDEK

Test onze bio-ethanol haard gratis* 30 dagen uit

Wij overtuigen je graag van ons Fire System!