Klantenservice

Klantenservice

Betaalmethoden

Voor het betalingen in onze webshop bieden wij u de volgende mogelijkheden:           

Nadat u uw bestelling heeft voltooid, uw gegevens heeft ingevoerd en akkoord bent gegaan met de Algemene Voorwaarden krijgt u een keuze tussen de verschillende betaalmethoden waaruit u kan kiezen.

Al uw betalingen verlopen over een beveiligde server van onze betaalprovider Mollie B.V. U ziet bij uw betaling onze firmanaam Xaralyn B.V. als begunstigde.

Betalingen zijn o.a. mogelijk via: 


i-deal logo

IDeal is de meest gebruikt online betaalmethode in Nederland. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Via de beveiligde server van Mollie B.V. maakt u een keuze uit een lijst met banken. Na het selecteren van uw eigen bank verloopt de betaling op basis van de beveiligingseisen van uw eigen bank.

Uw bestelling wordt door ons na het voltooien van uw betaling direct verwerkt.


 Mastercard logo Visa logo American Express logo

Creditcard. Betalen met uw eigen Creditcard verloopt via de beveiligde servers van Mollie B.V. Naast het invoeren van uw credit card gegevens zijn er aanvullende beveiligingseisen.

Betalen met een creditcard is voor u veilig. Indien u uw bestelling niet ontvangt krijgt u van uw creditcard maatschappij uw geld terug. 

Uw bestelling wordt door ons na het voltooien van uw betaling direct verwerkt.

 

Klarna logo

Klarna is achteraf betalen met Klarna factuur. U ontvangt na levering een factuur van Klarna en betaald ook aan Klarna.

Uw bestelling wordt door ons verwerkt na akkoord van Klarna.

Bij problemen met het kiezen van de betaalmethode Klarna kijk eens bij onze FAQ 'ik wil wat bestellen' 'achteraf betalen met Klarna lukt niet'.


Paypal logo

PayPal Voor betalingen met deze betaalmethode is een account bij Paypal nodig. U betaald vanuit uw eigen PayPal account. Betalen met Paypal geeft verder veel extra bescherming.

Uw bestelling wordt door ons na het voltooien van uw betaling direct verwerkt.

 

Sepa logo

Sepa. Via Mollie B.V. ontvangt u een betaalverzoek. Zodra u dit bedrag in uw eigen veilige en vertrouwde omgeving heeft overgemaakt aan Mollie B.V. ontvangen wij een melding.

Uw bestelling wordt verwerkt op het moment dat wij de melding van Mollie B.V. hebben ontvangen dat uw overschrijving is voltooid.

 

Sofort logo

Sofort is een van de meest gebruikte online betaalmethode in Duitsland. U kunt direct en veilig betalen via internet. Via de beveiligde server van Mollie B.V. moet u uw inloggegevens voor Sofort Banking invoeren. Zodra u bent aangemeld maakt u een keuze van welke door u aangemelde rekening het bedrag mag worden afgeschreven en dient u een bevestigingscode in te voeren. Uw betaling wordt in real time verwerkt.

Uw bestelling wordt door ons na het voltooien van uw betaling direct verwerkt.

 

Bancontact logo

Bancontact is de meest gebruikte online betaalmethode in België. Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Betalingen met Bancontact/Mister Cash gebeuren zoals dat bij creditkaarten het geval is aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van internetbankieren. De eerste fase verloopt zoals bij een creditcard, via de beveiligde server van Mollie B.V. kunt u de gegevens en kaartnummer invullen. In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt

Uw bestelling wordt door ons na het voltooien van uw betaling direct verwerkt.

 

Giro pay logo

Giropay is een online betaalmethode welke verloopt via de internetbankieromgeving van uw eigen bank.  Giropay is één van de meest gebruikte betaalmethodes in Duitsland.

Uw bestelling wordt door ons na het voltooien van uw betaling direct verwerkt.