Natuurstenen open haard

Natuurstenen open haard

Een open haard met echt vuur van natuursteen

Xaralyn

Een open haard van natuursteen gaat een leven lang mee. Een natuurlijk product is meestal een uniek product. Geen tweede stenen haard is precies hetzelfde.

Een Xaralyn natuurstenen haard is een uniek product! Elke haard wordt met de hand afgewerkt waardoor een unieke look ontstaat. Door de speciale handmatige afwerking krijgen deze schouwen een 'vintage look'. Door deze afwerking is deze haard toepasbaar in praktisch elke interieurstijl.

Elke natuurstenen schouw is uniek! Xaralyn maakt gebruik van hoogwaardige natuursteen producten welke momenteel beschikbaar zijn in wit gepolijst, wit ongepolijst, zwart gepolijst en antraciet ongepolijst. Elk stukje natuursteen is uniek, hierdoor is geen schouw hetzelfde.

Onze natuurstenen haarden hebben een houten basis waarop we een dunne laag steen plakken. Het eindresultaat is een volledig natuurstenen open haard met een laag gewicht. Dit bespaart schaarse materialen en veel gewicht. Milieuvriendelijker, niet alleen door de besparing op grondstoffen maar ook door de besparing op transport (minder gewicht = lagere transportkosten).

Door het lagere gewicht is de haard tevens een stuk makkelijker te verplaatsen en wordt het meer een meubelstuk.

Alle natuurstenen haarden zijn te combineren met verschillende elektrische- of bio-ethanolhaarden. Een unieke open haard volledig gepersonaliseerd!

Door de keuze van een milieuvriendelijke inzethaard in deze open haard komen er geen rookgassen of fijnstoffen vrij. Een open haard zonder schadelijke uitstoot hoeft niet te worden aangesloten op een rookkanaal. Er gaat hierdoor geen warmte verloren in de schoorsteen, alle warmte van de haard wordt optimaal benut.

Een Xaralyn open haard van natuursteen is praktisch overal te plaatsen. Plaatsbesparend en verplaatsbaar doordat een rookkanaal niet nodig is.

Waarom nog langer kiezen voor een houtkachel, houthaard of gashaard? Een bio-ethanolhaard geeft met een biologische brandstof echte vlammen. Geen stof of roetaanslag in huis, gezonder voor mens en dier, beter voor ons milieu. Gaat het enkel om de sfeer en warmte van een open haard, kies dan een elektrische haard.

Waarom kiezen voor Xaralyn

Onze speerpunten
 

Veiligheid en 
kwaliteit staan 
voorop
 

Energiezuinige sfeerhaarden en realistische vlammen
 

Snelle bezorging 
en uit voorraad leverbaar
 

Maatwerk 
oplossingen bespreekbaar
 

Uitstekende klantenservice voor 
al uw vragen

Waar bent u naar opzoek?

Maak uw keuze

Bio ethanol sfeerhaard

Bio ethanol

Sfeerhaard

Een haard met echt vuur, milieuvriendelijk en zonder schoorsteen.

ONTDEK

Elektrische sfeerhaard

Elektrische

Sfeerhaard

Combineer het effect van realistisch vuur met een verwarmingsfunctie.

ONTDEK

Waterdamp sfeerhaard

Waterdamp

Sfeerhaard

Milieuvriendelijke haard zonder schoorsteen. De waterdamp geeft een illusie van een echte vlam.

ONTDEK

Accessoires sfeerhaard

Accessoires

& onderdelen

Maak je sfeerhaard compleet met een aantal van onze accessoires en onderdelen.

ONTDEK

Test onze bio ethanol haard gratis* 30 dagen uit

Wij overtuigen je graag van ons Fire System!