Wandhaard Goya in de Grote Tuin verbouwing op SBS6

Blog

Een stijlvolle en ruimtebesparende haardoplossing!

De grote tuinverbouwing


De Xaralyn Goya wandhaard is een moderne en stijlvolle oplossing om warmte en sfeer toe te voegen aan elk interieur. Deze wandhaard is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en esthetiek, waardoor het een populaire keuze is voor consumenten die op zoek zijn naar een eigentijdse open haardervaring. Ook voor kleinere ruimtes is deze wandhaard zeer geschikt.


Wat de Xaralyn Goya wandhaard zo aantrekkelijk maakt, is het feit dat het werkt op bio-ethanol. Dit betekent dat er geen rookkanaal of gasaansluiting nodig is, waardoor het gemakkelijk is om te installeren in vrijwel elke ruimte. Bovendien zorgt het gebruik van bio-ethanol voor een schone verbranding zonder rook of geur, wat het milieuvriendelijk maakt.


Het ontwerp van de Xaralyn Goya wandhaard is strak en eigentijds, waardoor het een elegante toevoeging is aan elk interieur. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat consumenten een model kunnen kiezen dat perfect past bij hun persoonlijke smaak en interieurstijl.


Naast zijn stijlvolle ontwerp biedt de Xaralyn Goya wandhaard ook praktische voordelen. Het voor kan op elk moment worden gedoofd, heeft een aparte veilige bio-ethanol vul ruimte en de brander werkt met een veilige keramische steen. Bovendien is de haard gemakkelijk te onderhouden, omdat er geen as of roet is om mee om te gaan.


Al met al biedt de Xaralyn Goya wandhaard consumenten een combinatie van stijl, gemak en milieuvriendelijkheid. Het is een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een eigentijdse en functionele open haardoplossing voor hun huis. Bekijk de aflevering hier terug!Shop Goyain SBS6
Sfeerhaard Xaralyn Silo in de Grote Tuin verbouwing op SBS6
Blog