Shigo design bio-ethanol haard

Blog

Een bio-ethanol haard Shigo als kunstwerk

De Shigo haard is meer dan alleen een warmtebron; het is een echte blikvanger in elke ruimte. Met zijn robuuste steenlook en elegant vaas design voegt deze haard een vleugje luxe toe aan je interieur. De Shigo haard past perfect bij elke stijl en maakt elke ruimte direct gezellig en uitnodigend.


Geen rookkanaal nodig!

Geen gedoe meer met de aanleg van een schoorsteen en rookkanalen. De Xaralyn Shigo haard werkt op bio-ethanol, wat betekent dat je kunt genieten van een echt vuur zonder gedoe met rook, as of geur. Het enige wat je hoeft te doen is de bio-ethanol bijvullen en genieten van de warmte en sfeer die de haard creëert. Het is schoon, gemakkelijk en milieuvriendelijk - de perfecte oplossing voor moderne huizen. 

Gezelligheid

De Xaralyn Shigo haard is niet alleen een prachtig pronkstuk in je huis, maar ook een investering in comfort en gezelligheid voor de lange termijn. Met zijn hoogwaardige materialen en vakmanschap is deze haard gebouwd om jarenlang mee te gaan en je te blijven verwarmen tijdens knusse avonden en gezellige bijeenkomsten met vrienden en familie.

Kortom, als je op zoek bent naar een manier om je huis bij te verwarmen en te verfraaien met een vleugje luxe en comfort, dan is de Xaralyn Shigo bio-ethanol design haard de perfecte keuze voor jou. Ervaar de magie van een echt vuur, zonder gedoe, met de Shigo haard als middelpunt in je huis.


Bekijk de aflevering hier terug!

Shop Shigoin SBS6
Column gashaard in de Grote Tuin verbouwing
Blog