Milano haard in de Grote Tuin verbouwing op SBS6

Blog

Ontdek de Milano bio-ethanol haard

De grote tuinverbouwing


Dit elegante stukje design is niet zomaar een haard, het is een kunstwerk om naar te kijken en dat ook nog eens je huis kan bijverwarmen. 
Laten we eens kijken naar waarom deze haard een must-have is voor iedereen die warmte, stijl en gemak waardeert. 


Het gebruik van bio-ethanol als brandstof voor de Milano Haard is een gamechanger. Vergeet gedoe met houtblokken of gasleidingen aanleggen; met bio-ethanol heb je alleen een vleugje vloeistof nodig voor echte vlammen zonder rookkanaal. Het is schoon, geurloos en laat geen roet achter. 

De Milano haard is niet alleen een bron van warmte, het is een sfeermaker. Je kunt de haard verdraaien in elke hoek en als roomdivider gebruiken. Wat deze haard echt onderscheidt, is zijn veelzijdigheid. Omdat het geen schoorsteen of gasaansluiting nodig heeft, kun je de Milano met bio-ethanol brander vrijwel overal in huis plaatsen. 


Het is perfect voor appartementen, woonkamers, of zelfs buitenruimtes zoals in deze serre. Bovendien is het installatieproces eenvoudig, zodat je snel kunt genieten van deze mooie doorkijkhaard. Verrijk je huis met de Milano bio-ethanol haard van Xaralyn, en geniet van het veiligste open vuur!


Shop Milanoin SBS6
Roomdivider met bio-ethanol haard in de Grote Huis verbouwing
Blog