Bezuinig op uw stookkosten, spaar het milieu!

Xaralyn Fire Systems


Schoon, duurzaam en veilig

Kies voor een Xaralyn sfeerhaard

U wilt op uw stookkosten bezuinigen? En u vraagt zich af hoe u dat kunt doen? De overheid heeft natuurlijk van die spotjes met: douche korter, kook elektrisch en zet de thermostaat een paar graden lager.... Het is zo gemakkelijk gezegd zet de thermostaat een paar graden lager, maar wilt u echt zoveel inleveren op uw wooncomfort? Nee toch?

U hoeft ook helemaal niet in te leveren op uw wooncomfort! Bij Xaralyn hebben we elektrische sfeerhaarden en sfeerhaarden op bio-ethanol, waarmee u op uw stookkosten kunt bezuinigen en niet hoeft in te leveren op uw wooncomfort! 
De meeste elektrische sfeerhaarden kunnen als bijverwarming fungeren, hierdoor kunt u de thermostaat wat lager zetten en verder bij verwarmen op elektriciteit. Daarmee bezuinigt u dus op uw stookkosten en in de meeste gevallen zal dat op gas zijn.

De elektrische kachels hebben 3 standen: geen verwarming, maar wel vlammetjes en 2 verwarmingsstanden. Als u voor een inbouwmodel kiest, kunt u zelf bepalen hoe en waar u de sfeerhaard wilt inbouwen. Een elektrische sfeerhaard kunt u in MDF inbouwen. Kiest u voor een model met schouw, dan biedt Xaralyn hier ook vele mogelijkheden en opties! 

De bio-ethanol sfeerhaarden daarentegen kunnen grotere ruimtes verwarmen, waardoor in sommige gevallen de centrale verwarming helemaal uit kan. Ook hier zijn inbouwunits van te verkrijgen waarmee u uw eigen sfeer kunt creëren, maar uiteraard zijn de bio ethanol branders ook met schouw te verkrijgen in verschillende modellen en uitvoeringen. Een bio-ethanol haard heeft echter geen thermostaat. Een bio-ethanol sfeerhaard heeft een schone verbranding, toch moet hier wel bij geventileerd worden. 

Zowel voor een elektrische als een bio-ethanol sfeerhaard hoeft u niet te investeren in een dure schoorsteen of rookafvoer. 

Conclusie: Ja u kunt besparen op uw stookkosten en dit tegen een relatief lage investering!

Sfeerhaard veilig online kopen
Xaralyn Fire Systems