Alle huizen zonder gas in 2050

Xaralyn Fire Systems


Gas heeft niet de toekomst

Kies voor een schoner alternatief

De overheid wil in 2050 huishoudens onafhankelijk maken van aardgas. Het lijkt lang, 28 jaar, maar dat is het niet. Aardgas heeft ons veel gebracht maar is een fossiele brandstof en zorgt dus voor klimaatverandering. Voor een klimaatneutraal Nederland moeten we daarom over op nieuwe manieren van verwarmen. ‘Van gas los’ betekent geen gasaansluitingen meer in nieuwbouwwijken en in bestaande wijken moeten woningen worden omgebouwd.

Het wordt nu tijd om naar oplossingen te gaan kijken.  
Zonder gasaansluiting is een gashaard geen optie meer in de toekomst. Toch is een sfeerhaard met echt vuur, dus ook echte warmte, erg aantrekkelijk. Hier hebben wij de oplossing voor.  

Bio-ethanol wordt gezien als milieuvriendelijke oplossing en alternatief voor het gebruik van fossiele brandstoffen (olieproducten). Zodra onze keramische brander wordt aangezet, zorgt het vrijkomende gas voor een rustige economische verbranding die tot 50% zuiniger is in vergelijking tot andere branders. De verbranding is volkomen schoon. Door het ontbreken van rookgassen is er geen rookkanaal nodig, waardoor de keramische brander in elke ruimte geplaatst kan worden.  

Zo kunt u toch een haard met echt vuur in uw nieuwe of bestaande woning plaatsen.

Gezien op TV
Xaralyn Fire Systems